Pengedar Sah SHAKLEE di SELAYANG,BATU CAVES,GOMBAK,GREENWOOD! Dan KEPONG

Assalamualaikum wbt....

Selamat sejahtera kepada Semua..semoga kita sentiasa  berada Dalam keredhaan ILAHI hendaknya..
Kita sebagai Manusia Biasa Tidak Lepas Dari menerima ujian daripada pencipta kita iaitu  ALLAH SWT..
Antara ujian yg sering kita terima adalah Dari segi Kesihatan.. Memang benarlah Jika ALLAH mengkehendaki Sesuatu Itu..kita sebagai hambanya mmg Tidak dapat menghalangnya... Walaubagaimanapun, kita perlu Berusaha terlebih dahulu untuk mendapatkan Kesihatan yang Baik... Antara Usaha yang boleh dilakukan adalah menjaga pemakanan Seharian kita mengikut piramid makanan yg Telah disyorkan Oleh KKM.. Tetapi, seberapa ramaikah Antara kita Hari ini yang berjaya mengamalkan pemakanan yang sihat??? Dengan Gaya hidup yg serba pantas.. Kebanyakan Dari kita ramai yg mengambil jalan mudah dgn mengambil 'fast food' dlam diet Harian  mereka.. Nah.. Di sini Lah pentingnya  pengambilan SUPPLEMENT Utk seimbangkan diet kita..

Dengan lambakan SUPPLEMENT di Pasaran Sekarang.. Kita perlu jadi Lebih bijak untuk memilih yang mana yang terbaik Utk Diri kita.. Pilihan SaYa tentunya supplement Kesihatan SHAKLEE.. Kenapa SHAKLEE??? Tentunya kerana SHAKLEE sentiasa SEMULAJADI, sentiasa SELAMAT, dan paling BESTNYA.. Ia sentiasa BERKESAN!!!!

Jika anda Ingin Tahu Dengan Lebih Lanjut berkaitan product SHAKLEE... Anda bolehla hubungi sy di Talian 013-2070383(whatsapp/call/SMS)

Anda juga boleh add Facebook Sy iaitu ct Zubaidah Abdullah
ID SHAKLEE Sy 868415-anda juga boleh buat Belian produk SHAKLEE di branch berhampiran anda dgn menggunakan I'd Sy untuk dapatkan Harga istimewa!!!

Manakala,bagi yang Tinggal di sekitar SELAYANG,GOMBAK,BATU CAVES,GREENWOOD,dan KEPONG boleh la Terus self pick up di kediaman Sy di SELAYANG BARU... Atau anda boleh hubungi Sy untuk Servis cash on demand(COD) disekitar Kawasan yang Telah SaYa maklumkan tadi...


1 comment:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...