19 khasiat alfalfa

SELAMAT SEJAHTERA

mari bercerita tentang alfalfa lagi..

banyak khasiat,pelbagai manfaat untuk diamalkan seisi keluarga..

jom2 terokai..


19 KHASIAT ALFALFA COMPLEX :

  1. Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan yang diperlukan oleh badan kita. Ingat! Shaklee mengamalkan natural ingredients.
  2. Melegakan sakit sendi dan sakit belakang sekaligus menghilangkan lenguh badan.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita)
  5. Merawat arthritis.
  6. Bagus untuk mereka yang mengalami allergic dan eczema.
  7. Merawat asma.
  8. Mencuci usus bagi membuang toxin dalam badan.
  9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor.
  10. Meneutralkan asid dalam badan (boleh menyebabkan heartburn).
  11. Merawat masalah keputihan pada wanita.
  12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  13. Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri.
  14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
  16. Meningkatkan stamina seorang suami.
  17. Mengelakkan sembelit.
  18. Membuang angin dalam badan.
  19. Sebagai milk-booster dan memekatkan susu (untuk ibu menyusu).

antara testimoni untuk dikongsi bersama................

Merawat keputihan...
" Nana dah consume Alfalfa Complex ni selama 2 bulan lebih. Iaitu sebulan sebelum perkahwinan nana tempoh hari. Actually, dulu nana ada mengalami masalah keputihan yang agak teruk. Segan jugak nak share. Tapi kalau ni boleh membantu semua wanita di luar sana why not kan? Dulu susah sikit la kalau nak solat sebab solat kita tak sah if ade keputihan sebab keputihan tu adalah najis. Bila pakai pantyliner pulak, keputihan akan semakin teruk. Dengan tarikh perkahwinan yang semakin hampir. Tensen gile beb. Nana pon mengadu la kat kawan nana si Mimi tu haa..Die la yang suggestkan nana amek Alfalfa Complex ni. nana pon cubela dengan harapan akan elok keputihan nana tu. Sehari nana amek dalam 10 biji alfalfa. And then, tak sampai seminggu nana dah rasa masalah keputihan nana semakin berkurang and nana dapat rasa yang rahim nana terasa sihat. Ayat vavavomm kan? but seriously, rasa macam ringan and sihat je kat area bawah pusat nana. Tak reti la nak explain cane. Korang cuba jela imagine ek. :D ..."
nanafarhana.



Sebagai Milk-booster...
"  Saya berjaya menyusukan anak ketiga selama 2tahun. Macam tak percaya. anak pertama dan kedua tak lebih dari 6bulan. memang saya bertekad nak cuba apa sahaja untuk banyakkan susu. Bila diperkenalkan dengan shaklee saya cuba. saya beli bersama ESP. memang puashati. ibu2 menyusu diluar sana patut cuba vitamin ni. "
- Puan Laila Ismail, Pekan, Pahang.

Jika anda berminat untuk mendapatkannya Secara full pack Atau mahu mencuba..SaYa Ada sedia kan trial pack Dengan Harga yang Mampu milik

NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..

Add fb personal sy >>>>http://www.facebook.com/CtZubaidahAbdulla?ref=tn_tnmn

Feel free to visit my blog>>>http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com 
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...