consume GLA COMPLEX bantu cepatkan kehamilan

Indahnya kan bila buat ujian kehamilan nampak double line. Inilah salah satu khasiat GLA. Membantu meningkatkan peluang untuk hamil. Dan betul, alhamdulillah ada customer yang ambil, baru setengah botol dah pun disahkan hamil.


Selagi usaha tak menyalahi syariat, apa salahnya mencuba. Lebih excited lagi, bila ada yang kongsi cerita. Sudah 4 tahun berkahwin, macam-macam sudah dicuba nak dapatkan anak. Akhirnya, dengan pengambilan GLA secara konsisten. Alhamdulillah telah disahkan hamil. 4 bulan sudah usia kehamilan.

Bagai bulan jatuh ke riba kan. Mesti syukur tak terkata. Suaminya pula ambil Zinc. Ini bagi menambah kuat sperma, tingkatkan kualiti sperma dan beri jangka hidup yang lebih lama pada sperma.

Bagaimana khasiat GLA membantu kehamilan?

GLA ini adalah Gamma Lenolenic Acid. GLA ini diekstra dari EPO (evening primrose oil). Yang memang dah ramai yang tahu kebaikannya. GLA di dalam EPO inilah yang menyumbang kepada kesihatan 'wanita'. Ia juga membantu dalam kesihatan organ reproduktif wanita. Jom kita lihat cara GLA membantu untuk hamil.

  1. Menstabilkan hormon di dalam badan
  2. Membetulkan cycle period yang berterabur menjadi teratur
  3. Menghilangkan period pain
  4. Bagi yang ada masalah cyst, khasiat GLA mengecutkan saiz dan menghilang cyst TANPA SURGERI
  5. Bila period dah teratur, barulah hari subur boleh dikenal pasti
  6. Jika suami isteri melakukan 'hubungan', pengambilan GLA akan menghasilkan cecair hebat. Cairan ini akan terhasil di tiub fallopio dan beri lindungan kepada sperma yang dilepaskan. Sperma akan hidup lebih lama. Oleh itu, peluang hamil semakin meningkat.
khasiat gla shaklee, kebaikan gla shaklee, harga gla shaklee, tips untuk hamil, tingkat kualiti sperma, fungsi gla shaklee, set kesuburan shaklee


Apa kebaikan lain jika hormon sudah distabilkan?
Khasiat GLA yang paling utama adalah menstabilkan hormon. Banyak kebaikan lain jika hormon sudah stabil, antaranya:

  • Muka kurang berjerawat, dan nampak lebih berseri
  • Bibir tak kering
  • Tumit jadi cantik, tak merekah
Lagi khasiat GLA:
  • Membakar lemak menjadi tenaga semasa kita tidur
  • Mengurangkan penyakit kulit seperti ekzema
  • Mengurangkan masalah kencing manis

Insyaallah, jika konsisten usaha mengambil GLA dan Zinc. Kehamilan bukan lagi mimpi. Jadi realiti. Jangan lupa, paling penting mohon pada Allah agar diberikan zuriat. Istighfar dan bersedekahlah. Ini juga penawar yang mujarab. Yang penting, jangan mudah putus asa. Jika putus asa, maknanya kita putus juga dari rahmat-Nya.

Selain itu, tips lain untuk hamil:

  • Jaga kesihatan
  • Makan makanan berkhasiat
  • Jika lebih berat badan, kurangkanlah
  • Ubah gaya hidup yang lebih sihat
  • Ambil masa untuk bersenam
  • Elakkan stress
  • Makan makanan penambah kesuburan
  • Jumpa pakar untuk nasihat
NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..


Feel free to visit my blog>>>http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/
HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com 
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...