suka ambik antibiotik??


salama sejahtera semua pengunjung budiman


hari ni tak nak cerita banyak tentang shaklee.. cuma nak kita sama2 fikirkan macamana cara kita atasi masalah kesihatan kita apabila kita diuji dengan kesitahatan yang sering terganggu... kalo asyik ke hospital pasti antibiotik lah kesan  yg cepat utk pulihkan keadaan..

tapi..dalam masa yg sama..adakah kita tahu kesan jangkamasa panjang akan pengambilan antibiotik tersebut terhadaap badan kita??? maka pentingnya kesedaran terhadap perkara2 begini..jangan nak kesan cepat tapi mudarat di kemudian hari... siapa yg susah??

ketahuilah.. supplement nagus di amalkan oleh org yang sihat untuk mentenkan tahap kesihatan di tahap yg terbaik.. tetapi ubat pula diperlukan apabila badan sudah berada di tahap yg bermasalah..

dan sesungguhnya mencegah itu lebh baik dari merawat..

apa pilihan anda??? nak cegah ke nak rawat?? tepuk dada tanya selesa



jika sy? sy pilih untuk mencegah..apa2 berlaku di kemudian kita serah poada ALLAH.. yang penting kita dah usaha untuk mencegah terlebih dahulu..

di shaklee pelbagai supplement utk kekalkan tahap kesihatan... sudah 50 tahun lebih di pasaran..kualiti yg sememangnya hebat.. tiada keraguan lagi..

jom cuba mana satu pilihan hati boleh terus tanya saya..


Jika anda berminat untuk mendapatkannya Secara full pack Atau mahu mencuba..SaYa Ada sedia kan trial pack Dengan Harga yang Mampu milik

NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..


Feel free to visit my blog>>>http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/
HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com 
013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...