Dah terlepas 4 hari tarikh tu.. xsempat nak story mory di muka buku..

Alhamdulillah 12.2.14 baru2 ni genap sudah 2tahun umur putera kedua sy MUHAMMAD AHNAF BIN NAFIZAL.. paling gembira selama 2tahun hidupnya Dilengkapi dengan khasiat susu ummi.. xde campur2 susu lembu.. syukur nikmat pemberian Ilahi..

Kalo abgnya hanya mampu berikan susu ummi selama 1tahun 1bulan..kini upgrade pula pada adiknya..sentiasa perbaiki mana2 kelemahan yg ada disamping tambah ilmu2 penting..insyaAllah

Adik lagi bertuah sebab hanya terus direct feeding xde transfer ke dlm botol dan panaskan bagai.. insyaAllah memang dapat khasiat asli kualiti TERBAIK DI DUNIA susu utk pembesarannya.. bertuah nya dia kerana izin Allah jua membuka jalan dan ruang utk ummi tetap setia di rumah sambil berbiz online secara kecil-kecilan..

Pun dah syukur sgt dgn kehidupan skrg.. bukan kemewahan yg dicari..cukuplah sebagai pendinding diri dari meminta2.. cukup dengan hasil tuaian sendiri.. jika ada lebihannya mampu juga agihkan kepada yg berhak.. rezeki yg ada dikongsi bersama..

Nikmat yg xsemua org miliki..besarkan anak dengan penuh ranjau di depan mata sendiri dgn kudrat yg ada.. alhamdulillah tak perlu hantar pada org lain sementara si ummi mencari rezeki..

2 dalam 1 ummi buat.. cari rezeki dlm masa yg sama besarkan 2 anak amanah Allah ni.. bukan suatu tugas yg mudah..

Kadang2 terbabas jua.. umah bersepah tak berkemas.. xsempat itu ini..namun itulah nikmatnya yg xsemua org mampu rasa..

Nikmati hidup dengan penuh kesyukuran..

Alhamdulillah... AllahuAkbar!!!

Love my life with shaklee..

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...