ALFALFA HERBA PELBAGAI FUNGSI

KEBAIKAN ALFALFA YANG ANDA PATUT TAHU!


Shaklee telah pun bertapak lama dalam dunia ni..kewujudannya sebagai pengeluar vitamin semulajai yang terbaik dunia.. Komposisi produk nya adalah 100% semulajadi tanpa menggunakan sebarang dadah atau bahan kimia.. Tiada juga sebarang pewarna atau perisa.. Segalanya dari bahan-bahan asli lai semulajadi..

Memperkenalkan salah satu signature produk shaklee yang memang sangat lain dari yang lain..iaitu ALFALFA!

Kalian boleh view dulu testimoni menarik ni..meneragkan mengapa beliau begitu SUKA kan ALFALFA ni..insyaAllah di lain masa,saya akan terangkan lebih lanjut lagi mengenainya..



ALFALFA, HERBA PELBAGAI FUNGSI.. 

JEMPUT BACA APA KATA BELIAU TENTANG ALFALFA

NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Knp saya suka dengan alfalfa? 
1. Alfalfa sebagai milkbooster - susu cpt bengkak pas makan alfalfa lebih2 lagi bila kita minum air dalam kuantiti yang cukup. Saya terpaksa reducekan dose sbb tak tahan dgn bengkak susu
2. Alfalfa menghilangkan keputihan - mmg completely hilang, takde kesan smpi sekarang
3. Alfalfa membantu pelawasan - sy ni mmg jenis membuang 3 hari sekali. Makan alfalfa mmg setiap hari membuang which is bagus sebenarnya untuk kesihatan usus.
4. Alfalfa to reduce weight - mmg terbukti turun..tak byk tp still turun. 0.5kg utk 2 minggu..still ada penurunan kan?
5. Alfalfa sebagai kacip fatimah - rasanya yang pernah amik mesti da tau kan mcmana kesannya
6. Alfalfa mengurangkan masalah resdung - Ini part yang paling sy suka..dah bertahun2 ada resdung, g buat treatment pun tak berkesan, alhamdulillah dengan alfalfa npk perubahan. Takde bersin2 lagi pagi2, makan seafood pun tak gatal. No worries da bila nak makan seafood.
Best kan alfalfa ni?? ^_^

SANGAT MENARIK KAN?? BEGITU BANYAK MANFAAT DALAM SEBOTOL ALFLFA!!

CHOP!! ALFALFA NI BUKAN UNTUK WANITA JE..LELAKI PUN BOLEH YE.. SAPE2 ADA MASALAH RESDUNG TU SANGAT BAGUS MENCUBA..

SEDIKIT INFO TENTANG  ALFALFA


Alfalfa

KEBAIKAN DAN FUNGSI ALFALFA COMPLEX

- bertindak untuk buang toksik dalam badan
- melawaskan usus
- mengurangkan kelesuan
- melegakan sakit ketika haid
- membuang angin dalam badan
- baik untuk masalah resdung, eczema, allergy etc
- mengurangkan sakit sendi dan badan
- merawat masalah keputihan wanita
- bertindak seperti kacip fatimah pada isteri
- meningkatkan stamina suami
- melancarkan penghasilan susu ibu yang menyusukan anak
- membesar dan menegangkan payudara
- pulihkan urat selepas bersalin

DAN BANYAK LAGI!!!


JOM GRAB SEGERA!!
Jika anda berminat untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE

ATAU

 NAK TAHU lebih lanjut??

 JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..

 Add FACEBOOK personal sy

 Feel free to visit my blog saya

 HUBUNGI :




SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com
 • 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

 COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya.. Perkhidmatan

POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...