susur galur keturunan

bismillahirrahmanirrahim..

Di kala malam yang hening ini.. Ditemani desiran angin kipas dan dengkuran manja si anak2 dan suami yang telah lena diulit mimpi indah.. ummi mulakan tugas mengarang coretan hati untuk semua pengunjung setia blog yang tak seberapa ini..

malam ini ingin sekali mulakan dengan  perkongsian salasilah keluarga besar SHAKLEE kami.. kerana setiap yg wujud itu pasti ada permulaannya.. ya..begitulah jua dengan keluarga SHAKLEE kami.. sebelum kami yang cilik ini mengenali shaklee.. pasti adanya insan hebat yang bertanggungjawab untuk memperkenalkan produk ini ke seluruh negara.. kerana tanpa usaha hebat itu, maka belum tentu kami genenasi hari ini mampu meneruskan kerjaya hebat ini iaitu PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA

Di ruangan kali ini.. saya ingin sekali memperkenalkan kepada semua siapakah yang terlebih dahulu melopori dunia SHAKLEE MALAYSIA atau lebih tepat lagi.. siapa yang bertanggungjawab memerkenalkan SHAKLEE pada kita semua hari ini.. senarai yang tersedia adalah disusun dari atas ke bawah untuk pengetahuan bersama.. ianya terdiri daripada salasilah keturunan shaklee saya dari beberapa generasi..

antara susur galur yang teratas dalam pengetahuan saya adalah bermula insan hebat ini..

MASTER HAJI ROSLAN GHAZALI
(019-3858595)

 diikuti dengan pasangan sejoli ini yang bernaung di bawah tajaan MASTER HAJI ROSLAN iaitu:


 MASTER HAJAH SALWA DAN HAJI HUSSAIN
        (019-3063171)


Kemudian, hadirnya pasangan ideal di bawah tajaan mereka adalah tidak lain dan tidak bukan.. pasangan yang terdiri daripada anak lelaki dan menantu perempuan mereka sendiri.. iaitu MASTER NAQUIB dan MASTER NORITA..  yanga mana pasangan ini adalah NENDA saya dalam dunia SHAKLEE dan saya merupakan salah seorang yang beruntung bernaung di bawah group besar beliau iaitu group EUFORIA..


MASTER NORITA DAN NAQUIB HUSSAIN (penaung group EUFORIA)
(012-8535689)
(tengah2 tu ROGER BARNET iaitu owner SHAKLEE)


seterusnya,  di bawah ini pula insan yang bertanggungjawab melahirkan saya ke dunia SHAKLEE..beliau yang bernaung di bawah tajaan master NORITA dan pasangan.. ya, beliaulah BONDA SHAKLEE saya.. saya mengenali SHAKLEE atas asbab beliau, membeli shaklee dari beliau, dan mula ditaja keahlian SHAKLEE hanya dengan bermodalkan rm75.. kini saya mampu genggam 4angka setiap bulan tanpa gagal selama setahun lebih ini.. dan saya pula semakin giat mengorak langkah untuk meniti anak tangga seterusnya misi menggenggam 5angka pula! InsyaAllah..

beliaulah SIFU SHAKLEE saya, beliaulah insan pertama yang bertanggungjawab untuk mencurahkan ILMU SHAKLEE kepada saya.. Allah Merezekikan saya untuk bernaung di bawah group hebatnya iaitu group DESIRE FAMILY.. beliau adalah tidak lain dan tidak bukan.. MASTER NUSRAT RAIHAN DAN MASTER HAFIZ!


MASTER SITI NUSRAT RAIHAN 
DAN MOHAMAD HAFIEZ CHE RAMLI (penaung DESIRE FAMILY)
(017-2549388)


Ya..inilah wajah bonda SHAKLEE kesayangan hamba.. yang dahulunya mereka berdua berjawatan dalam sektor kerajaan.. kini tidak lagi.. kedua2 mereka telah pun bergelar usahawan SHAKLEE sepenuh masa.. semangat dan kegigihan merekalah merupakan salah satu sumber inspirasi saya untuk terus berdiri teguh di sini..


Dan....

Di bawah ini pula.. potret keluarga saya.. kami sedang dalam proses pendakian ke puncak tertinggi SHAKLEE..kami lah pasangan BAKAL MASTER SITI ZUBAIDAH dan MASTER NAFIZAL very soon!

Bersama 2 hero imam muda kami..ups insyaAllah tak lama lagi potret ini akan bertukar wajah kerana terdapat pertambahan ahli dicelahnya.. insyaAllah semoga Allah permudahkan segalanya..

BAKAL MASTER SITI ZUBAIDAH DAN MASTER NAFIZAL VERY SOON! (kami menaungi UMMIADAMAHNAF SHAKLEE TEAM!)

(KAMI) inilah wajah kami.. pemilik blog ummiadamahnaf89.blogspot.com ini..kami juga adalah  penaung family SHAKLEE kami sendiri yg sementara waktu ini dikenali sebagai UMMIADAMAHNAF SHAKLEE TEAM! kami sedang giat mengilap dan mengasuh serta mendidik bakal2 usahawan hebat SHAKLEE masakini.. yang mana ahli di bawah naungan kami juga telah pun  cecah ratusan ahli.. 

beberapa LEADER HEBAT juga turut lahir dari group asuhan kami.. alhamdulillah atas izin ALLAH..LEADER2 ini juga kini nikmati income 4angka bersama SHAKLEE.. inilah yang kami mahukan.. sentuh kehidupan mereka.. bantu lebih ramai para surirumah mahupun suri yang berkerjaya untuk sama2 cipta income luarbiasa bersama SHAKLEE.. kerana kami yakin semua orang pasti MAMPU realisasikannya.. semua orang mampu menjadi HEBAT seperti nama2 yang tersenarai di atas..

jangan  terkejut, income bonda dan nenek moyang shaklee kami telah pun cecah ratusan ribu tinggit setiap bulan! Apa yang paling penting.. bukan ukuran DUIT yang mahu saya banggakan.. tapi, kebebasan yang mereka sedang nikmati saat ini..itu lah yang paling saya cemburukan.. kebebasan kewangan dan kebebasan masa.. 

 tambahan pula... biz SHAKLEE yang kami jalankan ini bukanlah sekadar mencari keuntungan wang ringgit.. ia lebih daripada itu.. lebih kepada pengisian ROHANI, pencarian bekalan AKHIRAT tidak pernah kami abaikan.. itulah satu2 nya PERMATA yang mengikat dan mengheret saya untuk teruskan perjuangan ini.. di bawah naungan susur galur yang MANTAP! 

bukan sehari dua, bukan sebulan dua, jauh sekali setahun dua, tetapi pengalaman SHAKLEE mereka melebihi berpuluh tahun..itulah bukti betapa KUKUHnya SHAKLEE di MALAYSIA mahupun di SERATA NEGARA!

adakah anda pula bakal melopori dunia SHAKLEE hari esok?? Anda tentukan sendiri.. jika anda berminat untuk digilap dan diasuh oleh kami.. besar padang GOLF kami tadahkan.. jika anda berada di bawah naungan team kami.. UMMIADAMAHNAF SHAKLEE TEAM.. maka secara automatik anda adalah di bawah naungan  susur galur nenek moyang shaklee sy di atas sana.. secara automatik, anda layak untuk disentuh dan juga layak menggali ilmu dari master2 hebat itu..

bimbingan sepenuhnya akan kami berikan kepada anda semua.. cuma perlu berbekalkan sekeping hati yang cekal, sebuah kemahuan yang membara dan secebis jiwa yang harmoni dan positif.. andalah yang kami CARI!

 kami tidak menjanjikan bulan dan bintang..tapi kami menjanjikan akan sentiasa berada di sisi anda mengharungi dugaan dan rintangan dalam pendakian ke puncak kejayaan SHAKLEE..insyaAllah itu janji kami!!

apa kata anda?? Join kami hari ini yuk...

NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM saya!! Feel free to visit my blog>>> http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA1 comment:

  1. Di doakan semoga terus sukses master..jom jalan2 ke kdai blog maya saya wwwirenevitamin.blogspot.com
    Didahului terima kasih..♡♡♡♡

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...