GLA bantu lancarkan PERIOD

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua..walaupun tak berapa pagi sgt dah ni.. Semoga kalian sentiasa sihat dan ceria selalu.. Lama x update blog kerana ada sedikit musibah baru2 ini... Apa2 pun hidup perlu diteruskan..

Hari ni nak sharing satu lagi testimoni hebat dengan mengamalkan GLA COMPLEX shaklee..jika ada antara kalian yg ada masalah period..insyaAllah GLA dapat membantu masalah anda... Cubalah,pasti berbaloi2..

Sebelum tu,jemput baca entry kali ni di bawah ye... Selamat berhujung minggu..





LAGI TESTIMONI HEBAT APABILA AMALKAN GLA..TERBUKTI MMG BERKESAN UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH PERIOD YG TIDAK TERATUR..

Jika ANDA juga p ya masalah yang sama??apakata JOM amalkan GLA Shaklee..insyaAllah mmg tidak menghampakan.. 

Jemput baca apa kata beliau..

Azila Aris
TESTIMONI GLA:

Pengalaman sendiri. Semenjak lahirkan anak pada bulan November 2011 dulu saya x dtg period sampai sekarang lebih kurang 17 bulan walaupun anak x fully bf. Mula ingat perkara biasa walaupun anak sebelum ni xpernah lambat macam ni. Tp bila dah lama macam ni mula risau sbb badan rasa xsedap dan perut rasa buncit jer bila x period ni. So, saya try la consume GLA Complex dgn tujuan untuk betulkan hormone. Amazingly, hari ketiga consume keluar keputihan yg banyak (mgkin sebelum ni tersumbat kot) dan hari kelima darah period saya keluar. Alhamdulillah. Saya bertambah cinta dengan Shaklee..

****************************************************************

Antara kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex adalah:

1) Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
2) Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
3) Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
4) Membantu dalam menangani menopouse
5) Menguatkan kuku dan rambut
6) Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
7) Membantu menangai ekzema
8) Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
9) Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
10) Menguatkan imuniti tubuh
11) Memperlahankan proses penuaan
12) Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
13) Mengawal kencing manis dan darah tinggi
14) Mengawal kolesterol
15) Untuk fungsi saraf

*Source : Shaklee Malaysia
Pastikan anda mendapakan konsultasi secukupnya sebelum memulakan pengambilan, terutama bagi yang mengambil GLA Complex untuk kecantikan dan kesuburan!

HUBUNGI :
•. SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD juga dilakukan bg kawasan SELAYANG,GOMBAK,BATU CAVES,GREENWOOD Dan KEPONG serta kawasan  sekitarnya..

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...