Jana wang dari rumah

Selamat malam

Ramai yang bertanya bagaimana nak dapat INCOME BULANAN dengan ‪#‎SHAKLEE‬..
Mula2..mestilah MANDAFTAR KEAHLIAN terlebih dahulu...

DUA cara yang boleh di buat untuk join keahlian..

1. Buat bayaran yuran keahlian hanya rm65 seumur hidup..tiada yuran tahunan pun akan dikenakan.. tambahan rm10 utk shaklee poskan beg starter kit bg semenanjung dan rm20 bg sabah sarawak.. ‪#‎BERBALOI‬ kan

2. Beli produk SHAKLEE berharga rm650 atau dengan 200 point uv sudah pun melayakkan anda untuk MENDAFTAR KEAHLIAN secara ‪#‎PERCUMA‬.. plus.. dengan 200 point terkumpul tersebut telah pun melayakkan anda menerima bonus rm30++ utk bulan hadapan...

BEST x? Kalau selama ni spend duit beli supplement ratus2.. xdpt apa.. kan best join SHAKLEE.. kumpul2 sedara mara rakan2.. dah dpt FREE KEAHLIAN siap dapat ‪#‎WANG‬ ‪#‎TUNAI‬ lagi..

Sape nak bagi???
Okeh..bg yg ‪#‎SERIUS‬ nk ‪#‎BIZ‬..lepas buat salah satu step di atas... saya akan guide untuk step2 seterusnya bagaimana nak dapatkan income 4-5angka dgn shaklee..





TAK PERCAYA tak per... BUAT AJERRR..

NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM sy!!

Add fb personal sy >>>> http://www.facebook.com/CtZubaidahAbdulla?ref=tn_tnmn

Feel free to visit my blog>>> http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)

Free consultation for every purchase
COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...