PROMOSI SHAKLEE OGOS 2014

 selamat malam dearies..

sebelum melelapkan mata malam ni.. nak jugak share yer tentang PROMOSI HANGAT yang sedang berlangsung ni..

 wahhhh..harini pun ada beberapa orang duk pm2 tanya kan item ni  apa lagi..nak booking ler tuu..gaji nanti berdesupla deme mai ambik stock.. alhamdulillah hari ni pun ada customers ambik 2botol terus..haaa.. jimat, boleh buat stock untuk bulan depan skali.. bijak BERBELANJA..

kesan pun alhamdulillah. .sangat serasi dengan kebanyakkan customers yang amalkannya dengan konsisten n cara yg betul.. kalo nk tau cara yg betul kenela beli dari saya u olsss.. so, tanpa ragu2 dan segan silu u ols boleh tanya apa saja.. consulting lifetime sy berikan..insyaAllah cuba sedaya yg terbaik untuk semua pelanggan tersayang..


duk cerita2 ni..apa benda nye kan???? Taraaaaa..ini dia GLA COMPLEX la u ols... ptg tadi sempat rembat set promosi beli 6 free 1 standby siap2 utk yg booking haaa..


 di bawah ni plak..saya tepek sikit maklumag berkaitan GLA ni.. jemput baca2 yer..


Tu lah dia..kawan baik wanita u ols... jom lah order sekarang... promosi tu berakhir sebaik shj OGOS melabuhkan tirai..lepas ni ntah bila la kan nak ada promosi ni..

So..mmg kene cepat2 la eh..

Nak info lebih lanjut tentang GLA COMPLEX ni.. u ols boleh refer http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/search/label/GLA%20complexsini..

Ok u ols... terima kasih sudi jenguk2 sini.. lain kali singgah lagi yer.. sy nk story ttg pengalaman hamil dan melahirkan.. cuma xdan nk menaip jer.. so.. stay tune ok... nite (^___^)

Jika anda berminat untuk mendapatkannya Secara full pack Atau mahu mencuba..

NAK TAHU lebih lanjut??

JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..

Add fb personal sy >>>>http://www.facebook.com/CtZubaidahAbdulla?ref=tn_tnmn

Feel free to visit my blog>>>http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

HUBUNGI :

• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com
 • 013-2070383 (whatsApp/sms/call)

Free consultation for every purchase COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...