Family day yang meriah!

Bismillahirrahmanirrahim

ASSALAMUALAIKUM wbt. ...

bersiaran di hari SELASA..rumah manees rumah..ohh aktiviti pagi ni opkos MENDOBI berbakul2..ahaks..

3 hari 2 malam BERAKTIVITI di kampung JANDA BAIK.. kampung suami saya.. program kali ni.. depa sepupu sepapat BERBASIKAL..kamin xjoin la kome.. mane ke mau nyer BERBASIKAL tgh boyot2 ni..cari pasal.. kang terberanak plak kat SINUN haaa... hihi

Jadinya kamin jd PEMERHATI jela..hihi
Nih.. kamin nak PROMOTE.. selama aktiviti kejadian, kamin menginap di ‪#‎HOMESTAY‬ sepupu kamin ni.. KERLASS u olsss.. rumah yg ‪#‎LUAS‬ dan ‪#‎SELESA‬.. ada 3 bilik lengkap BILIK AIR setiap bilik.. konsep moden.. ruang tamu lapang dan ada DAPUR dgn segala KEMUDAHAN bagai..

Nak berBBQ ka..nak buat AKTIVITI LOMPAT BINTANG ka.. nk BERBASIKAL ka..sume ada.lokasi juga dekat dengan SUNGAI..maklumla ‪#‎JANDABAIK‬ mmg penuh SUNGAI la kannn.. hiks
Agak2 nak merasa konsep RIMBA depa ada CHALET buluh jgk 3 bilik. .merasa la kan mcm duduk dalam HUTAN dengan sejuk2 tuuu..huhu baru RARE bak hang..kuikui..

Sangat RECOMMENDED utk u ols kalo nk BERFAMLY day ke hape ke..nk RELAX santai BERHOLIDAY dgn suasana yg ‪#‎NYAMAN‬, ‪#‎SEJUK‬ ‪#‎AMAN‬ dan ‪#‎DAMAI‬..haa gitu lorrr...



Sape2 BERMINAT boleh la roger2 number kt poster tu naaa.. 2 minggu sebelum check in boleh BOOKING lg rasanya.. try la contact eh..

MESTI PUASHATI PUNYER...

(^____^)

012-3903365 (ida)

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...