TRANSFORMASIKAN KULIT ANDA.. TAMPIL LEBIH YAKIN DAN MENAWAN

FUhhh fuhhhh fuhhhh.. tiup habuk dulu.... macam dah nak naik sawang.. nasib baik belum berkulat lagi... hahahaa 

Gara2 tak nyempat nak hapdate sini..  tapi syukurlah, ramai juga yg sudi click2 kedai online saya... walau pun tiada atau jarang update terbaru daru saya..

Namun, kalian harus TAU bahawa kedai online saya dan talian hotline saya 0132070383 sentiasa beroperasi... siap sedia untuk menjawab pertanyaan dan juga sedia menerima tempahan dari anda..

Saya PENGEDAR SHAKLEE yang SAH ya... 

Hiiii malam ni just nak tepek gambar tesrimoni kawan ni yg amalkan vitamin cantik SHAKLEE. ..

U OLS JANGAN LEPASKAN PELUANG TAU..

PROMOSI LAGI NIH SAMPAI 31 
DISEMBER SAHAJA TAU!

PROMOSI!!! BELI 6 FREE  1 

VITAMIN C 
VITAMIN E 

PROMOSI!! BELI 3 FREE 1 
COLAGEN POWDER.. LEPAS NI NO MORE COLAGEN POWDER YA..

NO NO NO JANGAN NANGIS... CEPAT2 MILIKINYA HARI INI...

siapa yang tak nak kan perubahan macam ahkak ni kannnn???? 

Cunnnn nak! 


Ya!!! Ini adalah hasil daripada mengamalkan set kulit shaklee tau!

Jom milikinya hari ini.. dan lihatlah TRANSFORMASI yang bakal melanda anda!

Jika anda berminat untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE

ATAU

 NAK TAHU lebih lanjut??

 JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..

 Add fb personal sy >>>>http://www.facebook.com/CtZubaidahAbdulla?ref=tn_tnmn

 Feel free to visit my blog>>>http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

 HUBUNGI :


• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com
 • 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

 COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya.. Perkhidmatan

POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...