dapatkannya dengan harga lebih murah! ketahui pakej2 menarik di sini..

promosi febuari

salam sejahtera semuanya....


wahhh.. sedar tak sedar rupanya kita dah masuk bulan FEBUARI dah punnn.. sekejapnya masa berjalan sekarang.. kita pun sedar tak sedar dah makin tua...ngee


takmo melelut la... hii ni nak bagitau promosi hebat shaklee bulan febuari ni.. jangan lupe rebut peluang ni... maklumlah bulan febuari ni 28 hari je xsama macam bulan2 lain kan.. singkat jer masanya...


jangan lepas ni.. dah habis tempoh promosi, ada pulak yang tanya kiter.. item ni sekian2 takde promosi ker??/ sbb kita tak dapat nak tolong dah tau! plus harga yang kita tawarkan mmg terbaik sangat dah tu.. berbaloi-baloi dengan khasiat yang boleh dimanfaatkan oleh badan kiter..


okeh.. baru jer harini dapat mesej tanya promosi ESP.. padahal baru bulan 10 ritu saya da update promosinya.. jangan buat lepas pandang tau.. ruugi kalian nanti..


haaa.. tambah2 pula item2 promosi bulan mmg produk HOT MELETOPS.. mesti buat stock backup untuk beberapa bulan makan tau!


jeng jeng jeng.. nilah produk TERLAJAK LARISSS bulan ini!!!


bukan 1, bukan juga 2, 3??? pun bukan!  tapiii 4.... nihaa PROMOSI GEMPAQ!


1. ostematrix beli 6 free 1 (beli 2less 5%)
2. vitalea iron formula beli 6 free 1 (beli 2 less 5%)

 

3. joint health tablet beli 3 free 1
4. vitalea chewable for kids beli 3 free 1




hambikkkk... kiki memang tak menang tangan kite ambik orderrr...

hanya mereka yang bijak sahaja rebut peluang ni.. sebelum GST bermula elok sangatlah jika buat back up skit.. betul tau.. lepas GST nanti..sume produk pun akan dikenakan caj 6%... wuhuuu sedih!

nak tau setiap details produk??? boleh klick ajer setiap item tu taau! kita dah attach link kat situ untuk memudahkan kalian..ngee

OSTEMATRIX

VITALEA IRON

JOINT HEALTH TABLET

VITALEA KIDS


haa.... dah baca dah setiap details pasal produk2 tu??? apaa lagi.. mai lekaih pm kite untuk pesanan.. jangan lambat2 tau.. ruugi nantii...


smpai di sini dulu.. nanti kite cite lak pasal kebaikan produk2 ni okeh..



JOM GRAB SEGERA!!
Jika anda berminat untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE

ATAU

 NAK TAHU lebih lanjut??

 JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..

 Add FACEBOOK personal sy

 Feel free to visit my blog saya

 HUBUNGI :




SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• ct_zet89@yahoo.com
 • 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

 COD area SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya.. Perkhidmatan

POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA


No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...