Koleksi testimonials GLA COMPLEX


Assalamualaikum wbt

GLA COMPLEX bukan sahaja menstabilkan hormon untuk memastikan period lebih teratur, namun ia lebih daripada itu. 


Makcik ni umur dah 52 tahun, muka cun gilerr - nampak 20 tahun lebih muda. Pengamal tegar GLA Complex Shaklee. Duk sebelah anak dah mcm adik beradik plak rupanya. So, takkan nak biarkan muka korang yg baru 20-30an nampak tua mcm 40-50an plak... Jgn biarkan kita ni nampak tua dari usia. 
waaaa......Sangat teruja kan???








Jika sebelum ni, SET SKINCARE yang memang menjadi pilihan ramai customer - customer SHAKLEE diluar sana untuk mendapatkan kulit yang cantik, bersih, halus dan mulus. Namun, bagi mereka yang agak liat untuk makan bermacam - macam suplemen dan kekangan bajet tetapi masih menginginkan kulit yang berseri serta glowing, bolehlah menggunakan GLA COMPLEX ni sebagai alternatif kepada pengambilan suplemen yang banyak tu...Best kan?All in One!!!!



Untuk kesan yang lebih mantap, disarankan anda add on ESP bila anda mengambil GLA Complex sebab kesannya memang superb!!!

NAK TAHU lebih lanjut?? JOM PM sy!! Harga ISTIMEWA menanti..



Feel free to visit my blog>>> http://ummiadamahnaf89.blogspot.com/

HUBUNGI :
• SITI ZUBAIDAH ABDULLAH
• Shaklee ID 868415
• fb: Ct Zubaidah Abdullah
• 013-2070383 (whatsApp/sms/call)
Free consultation for every purchase

COD area BATABGKALI, TAMUHILL PARK, ULU YAM, SERENDAH, ANTARA GAPI, SELAYANG,GOMBAK, GREENWOOD dan KEPONG serta kawasan sekitarnya..

Perkhidmatan POS LAJU juga disediakan untuk penghantaran ke seluruh MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...